Terazidere Prof.İbrahim ve Feti Pirlepeli Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, girişimci bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak ve bölgemizdeki meslek liseleri arasında okulumuzu en önde tutmaktır.

Misyon: Biz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; Milli Eğitimin ilkelerine uygun olarak eğitim öğretimi gerçekleştirmek, okulumuzda kamu ve özel sektörün ihtiyaç duyduğu harita,bilgisayar ve diğer iş hizmet alanlarında görev alacak ve ya kendi başına iş yapabilecek , nitelikli işgücü yetiştirmek ve bununla beraber mesleğinin devamı olan üniversite ve ya yüksekokullara öğrencilerimizi hazırlamak; Meslek liseleri arsında cazibe merkezi oluşturabilmek , okulumuzun yetiştirmiş olduğu öğrencilerin mesleki ve insani özelliklerle iş dünyasında aranan ve vazgeçilmeyen eleman özelliği kazandırmak için VARIZ!

Başarılar:

Saatler: Sabahçı Sınıflar: 08:00-12:30 Öğlenci Sınıflar: 13:10-17:40
Isınma: Okulumuz doğalgaz ile çalışan merkezi kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil: 1.Yabancı Dil: İngilizce 2.Yabancı Dil: Almanca
Servis Bilgisi: Okul Servisi Bulunmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı 9.sınıf LGS yerleştirmeleri sonucunda okul taban puanı Anadolu lisesi için 85.00 meslek lisesi için 78.00 dir
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı 9.sınıf kontenjanımız Anadolu sınıfları 40, meslek sınıfları için 80 dir.

Telefon - 0(212) 565 68 72

WEB - https://pirlepeli.meb.k12.tr

Adres - Terazidere Mahallesi, Esenler Caddesi, Nu 119, Bayrampaşa / İstanbul

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz yerleşim yerlerine çok yakın olup, çevresinde genel olarak birçok sanayi kuruluşu yer almaktadır.

Adres - Terazidere Mahallesi, Esenler Caddesi, Nu 119, Bayrampaşa / İstanbul

Ulaşım Okulumuz, Yenikapı - Havalimanı metro hattında Terazidere istasyonuna çok yakındır. Ayrıca okulumuz önünden birçok İETT otobüsleri (İETT durağı ULUĞBEY İÖO) ve minibüsler geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İstanbul´un merkez ilçesinden biri olan Bayrampaşa´nın Terazidere Mahallesi sınırları içerisindedir.