NO BULLYİNG!  (ZORBALIĞA HAYIR!)

NO BULLYİNG! (ZORBALIĞA HAYIR!)

24.03.2023 125

Bu proje, Türkiye'nin farklı bölgelerindeki ve farklı ülkelerdeki farklı okullardan öğrencileri bir araya getirerek öğrencileri bilinçlendirmeyi ve zorbalığa karşı mücadele etmeyi amaçlamaktadır.

Projemiz çeşitli zorbalık biçimlerinden oluşmaktadır.

Projemizin etkinlikleri ile akran zorbalığının farkında olan ve zorbalık karşısında ne yapacağını bilen gençler yetiştirmek istiyoruz.

Bu proje, projede yer alan tüm okullar üzerinde büyük bir etkiye sahip olacak, çünkü öğrenciler projeyi yürüttükçe, zorbalığın sadece kendi okullarında değil, aynı zamanda okullarında da yol açabileceği sorunların giderek daha fazla farkına varacaklar. Bu proje hem öğrencilerin, hem öğretmenlerin hem de toplumdaki insanların yalnız olmadıklarını bilmelerini, özgüven kazanmalarını ve zorbalık durumlarında ne hissettiklerini ifade etmelerini ve barış içinde yaşamalarını sağlayacaktır.

Üyeler:

Turkey(6), North Macedonia(2), Romania(2), Poland(1), Jordan(1)